Vanliga frågor

Här har vi samlat de allra vanligaste frågorna. Har du en fråga som inte besvaras här är du välkommen att kontakta oss.

Här har vi samlat de allra vanligaste frågorna. Har du en fråga som inte besvaras här är du välkommen att kontakta oss.

Krogstatistik är restaurangbranschens ledande analysverktyg. Med förmågan att omvandla fakturor till värdefull information, ger verktyget en tydlig och klar bild av verksamhetens prestationer. Detta gör att krögare kan fatta informerade beslut och ta kontroll över marknaden. Med Krogstatistik är det möjligt att öka förutsättningarna på marknaden och få konkurrensfördelar som tar verksamheten till nästa nivå.

Analysverktyget är helt kostnadsfritt för dig att använda och du väljer själv hur, när och hur länge du vill använda det.

Det finns ingen bindingstid för analysverktyget. Du väljer själv när och under hur lång period du vill använda Krogstatistik.

Inköpsdatan hämtas från dina fakturor genom integration med ditt bokföringssystem. Detta sker efter att du godkänt integration via ditt bokföringssystem och du kan själv välja från vilka leverantörer systemet ska sammanställa data.

Ja, i portalen går det enkelt att se vilken inköpsdata du delar med
Krogstatistik och välja data du inte vill att Krogstatistik ska ta del av.

Vi arbetar ständigt med att se över branschens utmaningar och skapar nya verktyg och lösningar för att underlätta för våra användare.

Vad tråkigt att du inte längre vill använda analysverktyget. Du är alltid välkommen tillbaka om ditt behov skulle förändras. Du kan kontakta oss via telefon, mail eller kontaktformulär för att informera oss om att du vill avsluta ditt konto så hjälper vi dig med detta.

Idag erbjuder vi integration till bokföringssystemen Fortnox och Visma. Använder du ett annat bokföringssystem så är du välkommen att kontakta oss för att stämma av var i processen vi befinner oss för integration till ditt bokföringssystem. 

Om du använder Fortnox eller Visma så kan du koppla till ditt bokföringssystem. För att kunna godkänna integrationen behöver du ha tillgång till ett administratörsinlogg till din bokföringstjänst. När du skapar ett konto på Krogstatistik kommer du att få guidning via e-post hur du går tillväga. Skulle du inte ha fått någon e-post från oss ber vi dig att kontrollera din skräppost. 

Har du fortfarande problem att ansluta ditt bokföringssystem? Tveka inte att kontakta oss för att få personlig support via telefon, e-post eller kontaktformulär. Kontakta oss här.

Har du fortfarande frågor?

Fick du inte svar på din fråga? Kontakta oss på [email protected] eller ring oss på 0734- 354 203.
Du kan också fylla i formuläret så återkommer vi så snart vi kan.

Fick du inte svar på din fråga? Kontakta oss på [email protected]
eller ring oss på 0734- 354 203.
Du kan också fylla i formuläret så
återkommer vi så snart vi kan.

Adrian Svanqvist- Sales

Få hjälp med att komma igång

Få hjälp med att
komma igång

Fyll i formuläret så hjälper vi dig.