Jobba hos oss

Vi hart ett brett team med god erfarenhet från branschen. Vårt team består idag bland annat av utvecklare, ekonomer, analytiker, säljare, marknadsförare samt kundtjänstmedarbetare. Vi växer snabbt och letar alltid efter nya passionerade medarbetare som vill vara med på vår resa.

Citat från medarbetare

Michael Wigelius - Sales

“Att få arbeta med en plattform som möjliggör för våra kunder en klar förbättring både ekonomiskt och arbetsmässigt är ett otroligt kul uppdrag.”

Michael Wigelius

Sales

“Jag är del av ett fantastiskt team som dagligen hjälper branschen att förbättra inköpsstrukturen och i slutändan sparar pengar för våra kunder.”

Johan De Boer

Sales

Johan De Boer - Sales
Anja Nerhall - Head of Purchase Analysis

“Det är inspirerande att arbeta på ett företag med ständigt pågående utvecklingsprojekt. Att få se hur det arbete man gör förbättrar vardagen för våra kunder är väldigt motiverande.”

Anja Nerhall

Head of Purchase Analysis

“Det är roligt att arbeta med en spännande bransch och att få växa med Krogstatistik. Data och utveckling är verkligen framtiden för branschen och det finns oändliga möjligheter.”

Alice Wehlin

Purchase Analyst

Alice Wehlin - Purchase Analyst

För tillfället har vi inga lediga tjänster, men skicka gärna in en intresseanmälan, så hör vi av oss om det skulle bli aktuellt.

Adrian Svanqvist- Sales

Få hjälp med att komma igång

Få hjälp med att
komma igång

Fyll i formuläret så hjälper vi dig.