Vår historia

Efter många års erfarenhet från olika branscher gick ett team av krögare, utvecklare, analytiker och säljare ihop med ett gemensamt mål – förbättra och underlätta vardagen för krögare med hjälp av deras egen inköpsdata.

Vi visste av egen erfarenhet att även om vardagarna ser olika ut på varje restaurang så möter många krögare samma utmaningar. Inköpsprocessen för planering, uppföljning och förhandling är både tids- och resurskrävande och baseras ofta på inaktuell data. 

 

Tillsammans tog vi fram lösningen – analysverktyget Krogstatistik. 

Med hjälp av verktyget kan krögare nu få tillgång till en mängd information om sin verksamhet som tidigare varit svår att samla och analysera på ett effektivt sätt. 

Att utvärdera en verksamhet och få hjälp med uppföljningen av inköp är nu enklare än någonsin. Verktyget låter användaren följa artiklarnas prisfluktuationer och ta fram förhandlingsunderlag mot leverantörer i realtid.

Grundarna

Magnus Patriksson - Founder

Svenska krögare

Hemsida: krogare.se

Grundare: Magnus Patriksson och Patrik Waxin

Grundat: 2003

Svenska Krögare är Sveriges största inköpsorganisation inom restaurangbranschen och har idag drygt 1000 medlemmar. Organisationen är rikstäckande med huvudkontoret i Göteborg.

Dom erbjuder inte bara Sveriges bästa inköpsavtal utan också trygghet och personlig service. Deras medlemmar sträcker sig från stora hotell, golfrestauranger och lyxiga krogar till lokala kaféer, lunchrestauranger och sportpubar.

Som krögare får du dels tillgång till en mycket attraktiv prislista inom samtliga segment och tillgång till en personlig inköpsanalytiker genom vår Client Services-avdelning.

Vi har sparat våra medlemmar miljontals kronor på inköp och tusentals timmar av förhandling som krögaren har kunnat återinvestera i verksamheten.

Svenska Krögare är Sveriges största inköpsorganisation inom restaurangbranschen och har idag drygt 1000 medlemmar. Organisationen är rikstäckande med huvudkontoret i Göteborg.

Sam Shahgotbi - Founder

BAZARO

Hemsida: Bazaro.io

Grundare: Sam Shahgotbi

Grundat: 2020

Bazaro har marknadens enda autonoma fakturahanteringsprogram. Oavsett bransch är varje företag som adderar mervärde av råvaror beroende av leverantörer och därmed i behov av ett arbetsflöde för att hantera leverantörsfakturor. För de flesta företag sätts specifika leverantörer i samband med specifika varor, priserna varierar sällan och fakturor kommer in några gånger i veckan för material som kan säljas i långsamt tempo mot slutkund. Så ser det inte ut för restauranger. Även om Bazaro har expanderat till andra branscher kommer grundaren från restaurangbranschen och har därför skräddarsytt systemet till branschens unika utmaningar.

Bazaro har marknadens enda autonoma fakturahanteringsprogram. Oavsett bransch är varje företag som adderar mervärde av råvaror beroende av leverantörer och därmed i behov av ett arbetsflöde för att hantera leverantörsfakturor. 

Medarbetare

Analytiker

Anja Nerhall

Head of Purchase Analysis

Alice Wehlin

Purchase Analysis

Mini Nastevska

Purchase Analysis

David Sporre

Purchase Analysis

Jim Abrahamsson

Purchase Analysis

Linus Hellgren

Purchase Analysis

Säljare

Christian Eriksson

Head of Sales

Johan de Boer

Sales

Adrian Svanqvist

Sales

Michael Wigelius

Sales
Adrian Svanqvist- Sales

Få hjälp med att komma igång

Få hjälp med att
komma igång

Fyll i formuläret så hjälper vi dig.