Krogstatistik,
nyckeln till framgång

Optimera verksamheten med Krogstatistik och få kontroll över dina inköp. Helt utan kostnad!

Analysverktyget
Krogstatistik

Hjälper dig som krögare att få god överblick över din verksamhet och dina affärer för ökad lönsamhet. Det digitala verktyget Krogstatistik förenklar vardagen och underlättar inköp när val av strategi och rätt beslut ska tas, utan att behöva koppla in fler kockar i arbetet.

Nya möjligheter och förutsättningar

Tiderna förändras, vi förstår att branschen står inför tuffa utmaningar och beslut som ska tas. Då kan det vara en extra god investering att skaffa ett starkt verktyg som ger dig nya möjligheter och förutsättningar.
Analysverktyget Krogstatistik är helt utan kostnad.

Vad säger kunderna

Enkel att använda

Med hjälp av analysverktyget Krogstatistik är det lätt att dagligen följa hur restaurangens
inköpspriser förändras och jämföra priserna mot övriga kollegor i branschen.

Prisfluktuationer

Genom att dagligen följa hur restaurangens inköpspriser förändras kan du som krögare enkelt parera dina priser mot kund och planera med leverantörer för bibehållna bruttomarginaler i verksamheten.

Rätt inköpspris

Genom att jämföra dina viktigaste artiklars inköpspriser mot övriga restauranger i Sverige. Får du ett verktyg att använda vid planering och uppföljning med grossister som visar om du behöver justera ditt pris i förhållande till marknaden.

Överskådliga vyer

Genom att omvandla dina fakturor till sökbar data så kan du enkelt följa och prioritera de viktigaste artiklarna för din verksamhet.

Konfiguration

Du kopplar enkelt ditt bokföringssystem till Krogstatistik. Programmet läser sedan automatiskt av dina inköp och sammanställer det i lättlästa verktyg.

Enkel att använda

Med hjälp av analysverktyget Krogstatistik är det bland annat lätt att dagligen följa hur restaurangens
inköpspriser förändras och jämföra priserna mot övriga kollegor i branschen.

Se prisändringar

Följ dagligen hur restaurangens inköpspriser förändras så kan du som krögare enkelt parera dina priser mot kund och planera med leverantörer för bibehållna bruttomarginaler i verksamheten.

Rätt inköpspris

Jämför dina viktigaste artiklars inköpspriser mot övriga restauranger i Sverige. På så sätt får du ett verktyg du använder vid planering och uppföljning med grossister som enkelt visar om du behöver justera ditt pris i förhållande till marknaden.

Överskådliga vyer

Verktyget omvandlar dina fakturor till sökbar data så du kan enkelt följa och prioritera de viktigaste artiklarna för din verksamhet.

Kom igång

Krogstatistik hjälper dig som krögare till ökad förståelse, bättre beslut och högre lönsamhet genom lättillgänglig analys av inköpsstatistik.

Ett matnyttigt verktyg vid planering och uppföljning med leverantörer eller grossister.
Ha daglig koll på hur restaurangens inköpspriser förändras, därmed kunna parera priser mot kund men även jämföra restaurangens priser mot övriga kollegor i branschen.

1

Skapa konto

Börja med att skapa ett konto på Krogstatistik och fyll i dina kontaktuppgifter. Logga in och fyll i dina företagsuppgifter under Profil.

2

Koppla ditt bokföringsprogram

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

3

Klart

Nu är ditt konto komplett och du kan enkelt följa dina inköp, jämföra kostnader samt spara både tid och pengar.

Så fungerar kopplingen med ditt bokföringsprogram

För att formatera data till överskådliga analysverktyg behöver Krogstatistik tillgång till inköpsdata. Detta sker efter godkännande genom integration med bokföringsprogrammet Fortnox. I portalen går det enkelt att se vilken data Krogstatistik tar del av och vilken data Krogstatistik inte kommer att kunna ta del av. Observera att Krogstatistik inte kan påverka något i portalen utan enbart inhämta information. Skapa konto hos Fortnox för integrering.

Registrera dig
redan nu

Öka din lönsamhet idag och få bättre koll på din verksamhet och dina affärer med hjälp av analysverktyget Krogstatistik, helt kostnadsfritt.

Få hjälp med att komma igång

Fylla i formuläret så kommer vårt team hjälpa dig att komma igång med ditt konto.

Få hjälp med att komma igång

Fylla i formuläret så kommer vårt team hjälpa dig att komma igång med ditt konto.